Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Fine Life – Kiváló minőség elérhető áron

Fine Life termékek célja a kiskereskedők számára olyan termékeket kínálni, amelyekkel megkülönböztetik magukat a versenytársaktól és szeretnének az ügyfeleik számára vonzó élelmiszereket értékesíteni elfogadható áron. A Fine Life termékektől is ugyanazt a magas minőséget kapják, mint más márkás termékektől, csak az áruk alacsonyabb!Fine Life termékek

Hangsúly a minőségen

A Fine Life választékot úgy terveztük, hogy a minőségi paramétereiben megfelelt a márkás termékeknek. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a válogatott összetevőkre és azok arányára. Mindez garantálja a végfelhasználó elégedettségét.

Az ár nyilvánvalóan az egyik legfontosabb tényező a vásárláskor, ezért a Fine Life termékek árai alacsonyabak a hasonló márkás gyártók ajánlatainál.

Előnyök a kiskereskedők számára

  • Termékeinket kiváló minőségűek és vonzó csomagolásuk, az áruk pedig nagyon kedvező.
  • Jó minőségűek a Fine Life termékek, a végfogyasztók szeretik őket.
  • Fine Life termékek kizárólag a METRO-ban kaphatók

Fine Food
Fine Food

Válasz a fogyasztók a fogyasztók igényeire.

Fine Life termékek között megtalálhat mindent a gyorsan forgó termékek közül, de számos különlegesség is szerepel a kínálataban. A kínálat kialakítása összhangban van az új trendek, a Fine Life termékek a vendéglátásban egyre népszerűbbek. A finom ételek között megtalálja, például, a napon szárított paradicsomot olajban, kapribogyót, fagyasztott garnélarák nyársat vagy népszerű amerikai cookie-kat.