Friss hal

A METRO halkínálata

A tengeri ételek szerelmesei (és azok, akik ellátják őket finomságokkal) most örülhetnek. A hozzájuk legközelebbi METRO áruházban a legszélesebb a friss hal kínálatot találhatják. A tengeri ételek frissek, megbízható minőségi forrásból számaznak, és a szabványoknak megfelelően tároljuk őket. Ha a minőséget, és a széles választékot keresi - természetesen a megfizethető áron - akkor a METRO a megfelelő választás az Ön számára. 


Friss halak és tengeri ételek


Tengeri növényekFriss édesvízi-, tengeri halak és tengeri ételek a METRO-ban

 • Széles választék, amely minden igényt kielégít

  Hűtött hústermeinkben állandó 2 C-fokon tartjuk a húsokat. Vevőink kedvük szerint választhatnak a hazai, Európai illetve ízletes, érlelt Dél-Amerikából származó marhahúsok közül. Választékunkban megtalálhatóak a Magyar és Holland partnereink borjú húsai vagy Magyar és Új-Zélandi bárány termékek is.
  Fagyasztott ajánlataink közül kiemelendő a fürj, fácán, galamb, bébi csirke valamint az újdonságaink közül a malac húsok a minőségi marha steakek valamint különböző bárány húsok is.
  Előkészített termékek is nagy választékban szerepelnek kínálatunkban. Például az igazi ínyencek akár Kanadai bölényből vagy Wagyu marhából készült hamburgerrel is fokozhatják a kulináris élményeiket.

 • Első osztályú minőség és frissesség a METRO-ban.

  Garancia az egyedülálló minőségre.

  Megbízható beszállítóink, alapos kiválasztási folyamatunk, valamint fejlett hűtési rendszereink garantálják a METRO Áruházakban kapható húsok kiváló minőségét. Valamennyi termékünket hűtött hústeremben tartjuk, ami állandó, 2 ° C alatti hőmérsékletet biztosít.

  A további hűtőlánc betartásával kapcsolatos tanácsainkat, információkat megtalálhatja a minőségbiztosítás oldalain. 

  Minőségbiztosítási információk

   Tovább a METRO HACCP oldalra

 • METRO Központi Hús és Hal szállítások

  Logisztikai rendszerünkön keresztül garantáljuk az egyes országrészekben megtalálható termelői bázis előnyeinek kihasználását.

  Az élelmiszerbiztonság maximális szem előtt tartása mellett, költséghatékonyan biztosítjuk az áruszállítást.

Számunkra a legfontosabb a frissesség, ezért kamionjaink minden reggel friss hússal és hallal látják el az áruházainkat.