Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Aktualitások


2017.03.07.

Tisztelt Vásárlónk!

METRO Cash & Carry ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a lent felsorolt termékek visszahívását kezdeményezi CFA Hungária Kft. erre vonatkozó jelzése alapján.

A visszahívás oka: jelölési hiba. A termék gyártója a minőségmegőrzési idő helyett a gyártási időt deklarálta a lentebb hivatkozott termék címkéjén.

Az érintett termék: Horeca Select univerzális mosogatószer 5000 ml

Minőségmegőrzési idő: 2016.11.23.
ch.sz.1.M

A METRO Cash & Carry mindig kiemelt figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek biztonságára és minőségére, ez áll üzleti stratégiájának középpontjában. A fenti információk alapján a METRO Cash & Carry a fent megjelölt termék forgalmazását azonnal felfüggesztette és visszahívja azokat Vásárlóitól

Kérjük, hozza vissza a termékeket bármely magyarországi METRO áruház Vevőszolgálati osztályára 2017. március 31-ig, és a termék árát visszatérítjük Önnek.

Kérjük Önt, hogy amennyiben a megvásárolt terméket tovább értékesítette, tájékoztassa a fentiekről az érintett partnereit, és gyűjtse vissza a még bontatlan termékeket a partnerektől.

Elnézését kérjük ezúton is az esetlegesen okozott kellemetlenségért, és kérjük szíves együttműködését.


Együttműködésüket ezúton is köszönjük!
METRO Kereskedelmi Kft.

 


2016.12.30.

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a VOG Export-Import Kft. tájékoztatása alapján a METRO Kereskedelmi Kft. a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi:

Megnevezés: GOLD PACK MAZSOLA 100 G

vonalkód: 5997204401106

Minőségmegőrzés dátuma                     Tételazonosító

07.11.2017.                                              L16312696

08.11.2017.                                              L16313696

09.11.2017.                                              L16314696

A visszahívás oka: a termék kissé dohos illata és kénre emlékeztető íze nem felel meg a vonatkozó követelményeknek/előírásoknak.

A fenti információk alapján a METRO Kerskedelmi Kft. a termék értékesítését azonnal felfüggesztette és visszahívja azokat Vásárlóitól. Kérjük, ne fogyassza el a terméket, és hozza vissza bármely METRO áruház Vevőszolgálati osztályára 2017. február 28-ig.  A termék árát természetesen visszatérítjük Önnek. Ha az érintett terméket tovább értékesítette, arra kérjük Önt, hogy érintett partnereit mielőbb tájékoztassa, és gyűjtse vissza a még bontatlan termékeket.

A METRO Kereskedelmi Kft. kiemelt figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek biztonságára és minőségére, ez áll stratégiájának középpontjában.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségért elnézését kérjük, együttműködését ezúttal is köszönjük.

 

METRO Kereskedelmi Kft.

 

2016.12.06.

Tisztelt Vásárlónk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a BSH Háztartási készülék Kereskedelmi Kft. visszahívja alábbi termékeit biztonsági okok miatt:

A visszahívás egyes, a 2009. január és 2011. október közötti időszakban gyártott Bosch és Siemens szabadonálló gáztűzhelyekre vonatkozik.

Egyes ritka esetekben a készülék gázcsatlakozási szerelvénye sérült lehet. Ez gázszivárgáshoz, és rendkívül ritka esetekben robbanásveszélyhez vezethet.

 

További információ: https://www.gascookingsafety.com/hu-hu

Kérjük olvassa el a biztonsági tájékoztatót! >>

Együttműködését és megértését köszönjük!
METRO Kereskedelmi Kft.

 

2016.11.11.

Tisztelt Vásárlóink!


Mint bizonyára Önök is hallották, a madárinfluenza vírus újabb válfaja jelent meg Magyarországon.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján megjelent tájékoztatás szerint a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtette.

A METRO Kereskedelmi Kft.  számára a biztonságos termékek forgalmazása kulcskérdés, ezért az érintett területen lévő feldolgozóit megkereste, hogy az adott feldolgozó élőállat tartó telepei biztonságos zónában vannak-e.

Minden szállító partnerünk nyilatkozott, hogy kizárólag olyan élőállat tartó telepről vette és veszi át a feldolgozásra váró állatokat, ahol hatósági állatorvos előzetesen ellenőrzi a vágásra szállítandó állományt és igazolás kerül kiállításra, hogy az állomány nem fertőzött.

Cégünk a beérkezett beszállítói nyilatkozatok alapján kijelenti,  hogy a forgalmazott baromfik folyamatos állatorvosi kontroll alatt vannak nevelve és minden esetben állatorvosi kontroll mellett kerülnek levágásra.

Felmerülő kérdés esetén álunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
Minőségbiztosítási osztály 

460-abonett

Tisztelt Vásárlónk!

METRO Cash & Carry ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi az Abonett Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. csatolt tájékoztatása alapján.

  • Abonett extrudált kenyér kukoricás 100g
  • Minőségmegőrzési idő és tételazonosító: 30.10.2016 / L1
  • vonalkód: 5997148702352

További információért kattintson ide!

horeca-select-morzsa
2016.05.20

Tisztelt Vásárlónk!

METRO Kereskedelmi Kft. ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi elővigyázatossági lépésként. A visszahívás oka üveg vagy kemény műanyaggal történt szennyeződés lehetősége.

  • Horeca Select morzsa 5kg
  • Minőségmegőrzési idő: 22.10.2016
  • Vonalkód: 5998985511886

További információkért kattintson ide!


metro-klima

2016.05.02.
Fontos információk klíma vásárlás előtt

Tisztelt vásárlónk!

Amennyiben split klímát szeretne vásárolni, kérjük, hogy a vásárlást megelőzően vegye fel a Vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot!

Tájékoztatjuk tisztelt Vásárlóinkat, hogy a 14/2015 (II. 10) Korm. rendelet hatálya alá tartozó Split klíma berendezések végfelhasználónak történő értékesítése előtt a METRO Kereskedelmi Kft. jogszabályi előírásoknak megfelelően köteles a végfelhasználótól olyan eredeti, a képesített vállalkozás által cégjegyzésszerűen kiállított, végfelhasználó által aláírt tanúsítvány bemutatását kérni, amely igazolja, hogy a berendezések telepítését képesített vállalkozás végzi. Kérjük, hogy amennyiben rendelkezik tanúsítvánnyal, úgy vásárlás előtt mutassa be a METRO Áruházak Vevőszolgálatán ellenőrzés céljából. Képesített vállalkozás olyan szerelő-szervizelő tevékenységet folytató vállalkozás lehet, amely rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott F-gáz ügyfélazonosítóval. Amennyiben nem rendelkezik tanúsítvánnyal, kérjük vegye fel a kapcsolatot a METRO Áruházak Vevőszolgálatával a METRO által kínált megoldási lehetőségek igénybevétele céljából. Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük! METRO Kereskedelmi Kft.

További információk:
https://www.metro.hu/ajanlataink/klima-ajanlatok


innosept_koncentratum_1l

2016.04.11.

Tisztelt vásárlónk!

METRO Cash & Carry ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a lent felsorolt termékek visszahívását kezdeményezi Innoveng1 Kft. kérése alapján.

A visszahívás oka: hatósági vizsgálat alapján a termék használata nem jár az elvárt fungicid hatással.

  • Inno Sept kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
  • Kiszerelés: 500ml, 1000ml és 5000ml
  • Vonalkódok: 5999024060198; 5999024060167 és 5999024060143
  • Gyártási idő: 14.09.2015

A METRO Cash & Carry mindig kiemelt figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek biztonságára és minőségére, ez áll stratégiájának középpontjában. A fenti információk alapján a METRO Cash & Carry a termék forgalmazását azonnal felfüggesztette és visszahívja azokat Vásárlóitól. Kérjük, hozza vissza a termékeket bármely METRO áruház Vevőszolgálati osztályára 2016. június 30-ig, és a termék árát visszatérítjük Önnek. Kérjük Önt, hogy amennyiben a megvásárolt terméket tovább értékesítette, az érintett partnereit tájékoztassa, és gyűjtse vissza a még bontatlan termékeket a partnerektől. Elnézését kérjük ezúton is az esetlegesen okozott kellemetlenségért, és kérjük szíves együttműködését.


Üdvözlettel:

Minőségbiztosítási osztály
METRO Kerekedelmi Kft.

További információt ezen a linken találhat.


ultralog
2016. 02. 01.

Tisztelt Vásárlónk!

METRO Cash & Carry ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi a Florin Kft. értesítése alapján. Ultra Max fertőtlenítő hatású kézi mosogató és felület tisztítószer 1l, lejárati idő: 08.10.2017, tételazonosító: 10155198 B

A METRO Cash & Carry mindig kiemelt figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek biztonságára és minőségére, ez áll stratégiájának középpontjában.

A további részletekért kattintson ide!


ORNO_CZUJNIK_TLENKU_WEGLACZADU_ORM_OR_DC_605_92453299_0_1000_1000
2016. 01. 26.

Tisztelt Vásárlónk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy a MASCO Kft. visszahívja alábbi termékét biztonsági okok miatt.
       ORNO OR-DC-605 szénmonoxid érzékelő
 
Kérjük, ne használja a terméket és hozza vissza bármely Vevőszolgálatunkra a számlával együtt 2016. március 31-ig.
A terméket egy új OR-DC-618 típusú szénmonoxid érzékelőre cseréljük díjmentesen.
 
Együttműködését és megértését köszönjük!
 
METRO Kereskedelmi Kft.
 
További információkért kattintson ide!

7934-L-Ultra-mosogato-por-zacskos-500g-fertotlenito
2015.09.13.

Tisztelt Vásárlónk!

METRO Cash & Carry ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi Florin Kft. csatolt tájékoztatása alapján.

Ultra
fertőtlenítő hatású mosogatópor és általános tisztítószer (500 grammos kiszerlés) termék visszahívása


minbizt1
Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk, hogyan történik a zöldségek és gyümölcsök minőségének vizsgálata a METRO világában.

Zöldésegek és gyümölcsök minőségbiztosítása METRO Nagykereskedelem áruházaiban