Saját márkák

4 pontos minőséggarancia
METRO Chef
METRO CHEF
A METRO Chef magas minőségű, a gasztronómia követelményeinek megfelelő élelmiszereket kínál. A márka kiváló termékei a vállalkozások egyedi kulináris igényeit elégítik ki.
METRO Professional
metro professional
A METRO Professional kiegészítői, eszközei és berendezései speciális, szakmai szükségleteket elégítenek ki.
Tarrington House
tarrington house
A Tarrington House termékei otthonossá tesznek minden háztartást: a rendkívül sokszínű választékban éppúgy megtalálhatóak az ágyneműk és a kerti bútorok, mint a konyhai eszközök.
Aro
Ismerje meg jobban az Aro-t, a METRO sajátmárkás termékcsaládját, nézze meg ajánlatainkat! Több mint 700 termék az alapvető élelmiszerektől a háztartási cikkekig.
Rioba
rioba
A négy különböző kávékeverékre épülő termékcsaládban egységes csomagolásban, állandó és ellenőrzött minőségben találja meg a kávéhoz szükséges kiegészítőket.
Sigma
sigma
A funkcionális kényelemtől a gördülékeny munkavégzésig - a METRO segít a praktikus munkakörnyezet kialakításában. A SIGMA a nélkülözhetetlen irodai eszközök széles választékát kínálja.

Tekintse meg aktuális Sajátmárka katalógusunkat ami visszavonásig érvényes. Ismerje meg sajátmárkáink színes világát és keresse ezeket a termékeket áruházainkban országszerte.

 

A katalógusban szerepelő termékek árát ide kattintva tekintheti meg!

További ajánlataink
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás
vásárolni szeretne?
igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés