Fine dining a mindennapokban

Ha szeretnénk igazán nagy élményt nyújtani ételeinkkel, érdemes ellesni a fine dining konyhák különleges összetevőkből megkomponált műveit. Ebbe a világba enged betekintést egy válogatott menüsorral Gábor, aki Bocuse d’Or hazai válogatójának döntőseként és a Michelin-csillagos Onyx étterem egykori szakácsaként hitelesen, első kézből adhatja át ezt a tudást az érdeklődőknek.

Fine dining a mindennapokban

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Vitello tonnato kapri dresszinggel
  • Homár tengeri spárgás zöldborsóval, törökmogyoróval
  • Faszénen sült steak angolszalonnás zöld spárgával, rántott, füstölt zellerrel és barnavajas burgonyapürével

 

Időpont: 2023.04.13. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre