Baristaképzések

A METRO Gasztroakadémia elindulása óta közösen dolgozunk a Barista Hungary szakmai csapatával, de idén januártól szorosabbra fűzzük együttműködésünket. A METRO Gasztoakadémia különtermébe költözött a Barista Hungary oktatóbázisa, teljes technológiai felszereltségével. Mostantól a METRO Gasztroakadémia szervezésében már nem csak egy napos kávés alapoktatást, de kiscsoportos latte art képzést és 5 napos intenzív barista tanfolyamot is kínálunk az érdeklődők számára.

Kedves érdeklődő!

 

2019-től a METRO Gasztroakadémia teljesen megújította a barista szakmai terület képzését, a Barista Hungary szakmai csapatával szorosabbra fűztük együttműkö-désünket, és a Barista Hungary oktatóbázisa a teljes  technológiai felszereltségével a METRO Gasztroakadémia különtermébe költözött. 

A METRO Gasztroakadémia szervezésében már nemcsak egynapos kávés alapoktatást, de kiscsoportos latte art képzést és ötnapos intenzív barista tanfolyamot is kínálunk az érdeklődők számára. A Barista Hungary ügyvezetője-ként és szakoktatójaként én és a cég gyakorlott barista trénerei garantáljuk a képzések szakmai minőségét.

2003 óta foglalkozunk kávés képzésekkel, 2006 óta rendszeresen szervezünk egész hetes barista tanfolya-mokat. Az elmúlt 15 évben több ezer tanulót segítettünk elindulni a kávés szakmában. Végzett baristáink igen nagy számban helyezkedtek el sikerrel a világ több pontján, és természetesen a hazai kávés iparágban is. Rendszeresen tartunk képzéseket kávéforgalmazók és kávézóláncok számára, de a hazai harmadik hullámos kávézók egy jó részét is tanulóink alapították, illetve ők dolgoznak ott baristaként.

2022-ben Téged is várunk a METRO Gasztroakadémia kávés képzésein, legyél Te is része a hazai kávés megújulásnak!

 

Üdvözlettel,

Senkáriuk András

Barista képzések
érdekelnek a barista képzések?
A gombra kattintva többet is megtudhatsz róluk!
Képzések időpontjai
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás