Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

IV. METRO borfesztivál

borfeszival_940

2016. szeptember 2-án és 16-án délután immár negyedik alkalommal rendezzük meg a METRO Borfesztivált!


Helyszíneink:

szeptember 2-án: győri, budaörsi, pécsi, miskolci és szombathelyi áruházaink
szeptember 16-án: budakalászi áruházunk

A rendezvényen megkóstolhatják a kiállító pincészetek borait, a METRO exkluzív borválogatását, mind emellett a borokhoz illő ételekből is felszolgálunk. Több mint 90 féle bor és a hozzá illő sajtok, sonkák bemutatásával, kóstolójával készülünk, egy kóstolópohár (300 Ft) áráért!

Partnereinknek a rendezvény kitűnő lehetőség arra, hogy megkóstolják és kiválasszák a borlapjukra szánt borokat.

A METRO új szolgáltatásként vállalja partnerei borlapjának elkészítését! Kollégáink ennek módjáról és feltételeiről már előzetesen, és a helyszínen is tájékoztatást adnak az érdeklődőknek.


Az alábbiakban az egyes helyszínek további programjai olvashatók:


Győr (15 órától):

Ünnepélyes megnyitással, meglepetéssel fog indulni a rendezvény. Számos borászat képviselteti magát, de finom pálinkákat is megkóstolhatnak a kedves látogatók. A résztvevők vetélkedőkön, élő zenei programokon (rövid koncert, népzene) vehetnek részt. Megismerhetik áruházunk pékségének termékeit, kóstolás keretében.

Budaörs (14 órától):

Több mint 20 pincészetet várunk az eseményre, akik saját boraikat fogják bemutatni az érdeklődőknek, míg áruházunk kóstoltatásokkal készül. A fesztivál élőzenés (Boys from the Cellar) aláfestéssel és Beszeda Gábor ceremóniamester segítségével lesz még hangulatosabb.  

Pécs (14 órától):

A borok kóstolását sajt, felvágott és pálinka kóstolóval egészítjük ki. Kuriózumként említjük meg a Bodri Pincészet séfjének, Makk Norbertnek különleges alapanyagokból készített ételkülönlegességeit (vörös álsügér grillezve, őszi bulgursalátával, remulád mártással, marhafilé kéksajtos vajjal, grillburgonyával, baconos kelbimbóval), főzési bemutatóját. Bortotó kitöltésével óránként 1-1 palack bort lehet nyerni.

Miskolc (14 órától):

Több mint 15 borászat mutatja be borait, illetve 3 sör- és 2 pálinkafőzde italait is megkóstolhatják a kilátogatók a sajt és felvágott kóstoltatás mellett. A zenei program Miskolcon sem hiányozhat, az Agyagbanda, (népzenét játszó zenekar) fog fellépni, illetve akikhez közelebb áll, azok operett duettek előadását is élvezhetik. A rendezvény ceremóniamestere Riedlinger Roland lesz.

Szombathely (15 órától): 40 pincészet mutatja be finomabbnál finomabb borait.

Budakalász (14 órától): Budakalászon, szeptember 16-án nem csak borfesztivállal, hanem Gasztro Roadshow-al is várjuk a kedves érdeklődőket.