Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Sajátmárkás termékkínálatunk

 • Aro
  aro_320x140_termekek_menu_3

  Aro - Megbízható minőség jó áron!

  Ismerje meg jobban az aro-t, a METRO sajátmárkás termékcsaládját, nézze meg ajánlatainkat! Több mint 700 termék az alapvető élelmiszerektől a háztartási cikkekig. Praktikus csomagolás, többféle kiszerelés, olyan áron, amellyel nehéz versenyezni. Kattintson és tudjon meg többet!

 • Chef_140x140
  metro_chef_fooldali_kep

  METRO Chef - Hozzávalók. Szenvedélyhez.

  A METRO Chef magas minőségű, a gasztronómia követelményeinek megfelelő élelmiszereket kínál. A márka kiváló termékei a vállalkozások egyedi kulináris igényeit elégítik ki: megfelelnek a minőségbeli elvárásoknak, és a mindennapos, profi konyhai használathoz is alkalmazkodnak.

 • Tarrington_140x140
  tarrington_house_fooldali_kep

  Tarrington House - Kellékek a tökéletes hétköznapokért 

  A Tarrington House termékei otthonossá tesznek minden háztartást: a rendkívül sokszínű választékban éppúgy megtalálhatóak az ágyneműk és a kerti bútorok, mint a konyhai eszközök, vagy a karácsonyi dekorációs kellékek – így garantáltan feldobják a hétköznapokat, vagy éppen az ünnepeket.

 • prof_140x140
  metro_prof_fooldali_kep

  METRO Professional - Megbízhatóság. A teljesítményhez. 

  A METRO Professional kiegészítői, eszközei és berendezései speciális, szakmai szükségleteket elégítenek ki. Szakemberek fejlesztették, szakemberek számára: a praktikus, megbízható és hatékony termékek kiválóan teljesítenek – legyen szó bármilyen munkavégzésről!

 • Rioba logó - METRO Nagykereskedelem
  Rioba

  Rioba - Több mint kávé

  A zamatos kávétól a tökéletes reggelig – a METRO segít, hogy vendégei elégedetten álljanak fel az asztaltól. A négy különböző kávékeverékre épülő termékcsaládban egységes csomagolásban, állandó és ellenőrzött minőségben találja meg a kávéhoz szükséges kiegészítőket.

 • Sigma logó - METRO Nagykereskedelem
  Sigma

  SIGMA – Profi partner az irodában

  A funkcionális kényelemtől a gördülékeny munkavégzésig – A METRO segít a praktikus munkakörnyezet kialakításában. A SIGMA a nélkülözhetetlen irodai eszközök széles választékát kínálja.