Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

A METRO Áruházakban elérhető sajátmárkás termékek

 • Aro
  aro_320x140_termekek_menu_3

  Aro - Megbízható minőség jó áron!

  Ismerje meg jobban az aro-t, a METRO sajátmárkás termékcsaládját, nézze meg ajánlatainkat! Több mint 700 termék az alapvető élelmiszerektől a háztartási cikkekig. Praktikus csomagolás, többféle kiszerelés, olyan áron, amellyel nehéz versenyezni. Kattintson és tudjon meg többet!

 • rioba140x140
  Rioba

  Rioba - Több mint kávé

  A zamatos kávétól a tökéletes reggelig – a METRO segít, hogy vendégei elégedetten álljanak fel az asztaltól. A négy különböző kávékeverékre épülő termékcsaládban egységes csomagolásban, állandó és ellenőrzött minőségben találja meg a kávéhoz szükséges kiegészítőket.

 • Horeca Select
  horeca-select320x140

  Horeca Select – Professzionális konyhai megoldások

  A HoReCa Select termékeinket kifejezetten vendéglátással foglakozó vásárlóink speciális igényeit figyelembe véve fejlesztettük ki: sütési és főzési alapanyagok nagy kiszerelésben. A megbízható alapoktól a speciális igényekig – A METRO segít a maximális konyhai hatékonyság elérésében.

 • Fine Life
  Fine Food

  Fine Life – Kiváló minőség elérhető áron

  A válogatott összetevőktől a vonzó csomagolásig – a METRO-val kedvező áron érheti el a legkiválóbb élelmiszereket. Azok számára ajánljuk, akiknek a finom étel titka a minőségben rejlik.

 • Sigma
  Sigma

  SIGMA – Profi partner az irodában

  A funkcionális kényelemtől a gördülékeny munkavégzésig – A METRO segít a praktikus munkakörnyezet kialakításában. A SIGMA a nélkülözhetetlen irodai eszközök széles választékát kínálja.

 • h-line-logo-140x140
  h-line-320x140

  H-line – Segít megfeledkezni a hétköznapokról

  A H-line non-food termékeinkkel egyetlen helyről szerezheti be a minőségi kiszolgálás összes kellékét. A csillogó poharaktól a puha törölközőkig – a METRO segít a hotelszobát és az éttermet is hangulatossá varázsolni.