Rioba

Több mint kávé

 

A kávé ma már sokkal többet jelent egy jó erős feketénél. A kávézás hagyomány, szertartás, társasági program. Egyeseknek már-már életstílus, másoknak egy meghitt pillanat. Van, aki tej nélkül issza, mások habosan. Van, akinek a kávé koffeinmentes, másoknak dupla. Egy biztos, jó kávét inni kiváltság. Jó kávét készíteni pedig művészet. Ezektől a gondolatoktól vezérelve állítottuk össze sajátmárkás Rioba termékcsaládunkat, melyek kizárólag a METRO áruházakban kaphatóak.

 

A kávék pörkölése több száz éves hagyományok szerint Olaszországban történik. A Rioba kávét viszonylag sötétre pörkölik, íze sokkal fűszeresebbé válik, egyedi csokoládé aromával, melynek édessége már illatában is érzékelhető. A legkorszerűbb technológia és minőségellenőrzési rendszer gondoskodik arról, hogy ezt az egyedi ízt minden Rioba kávébab tartalmazza

A legmodernebb elvárásoknak megfelelő szakszerű csomagolási eljárásnak és speciális aromatartó, szelepes csomagolásának köszönhetően a Rioba kávé a pörkölést követően még hónapokig megőrzi kellemes aromáját.

 

A Rioba a kávén kívül a legnépszerűbb teafajtákat importálja a világ különböző részeiről, így vásárlóink kedvükre szemezgethetnek a gondosan válogatott és szárított tealevelek, valamint egy-egy különlegesség között.

 

A METRO a teázás és kávézás kedvelőinek egyaránt gazdag választékot nyújt különböző kiegészítő termékből, valamint a bárok és kávézók alapvető szükségleteit kielégítő eszközökből. Válogasson kiváló minőségű kínálatunkból, élvezze ki maximálisan a forró, illatos italok elfogyasztását, és tapasztalja meg különleges aromáinkat!

Rioba termékkategóriák
Még több sajátmárka
Sigma
Profi partner az irodában
Tarrington House
Kellékek a tökéletes hétköznapokért
METRO Professional
Megbízhatóság. A teljesítményhez.
METRO Chef
Átlátható kínálat, igényeire szabva!
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás