Vegán ételek a büféasztalon

Ahhoz, hogy elnyerjük vendégeink tetszését nyújtanunk kell valami igazán különleges és izgalmas fogást, azonban az is rendkívül fontos, hogy olyat is nyújtsunk, ami a vendégeink komfortzónáján" belül van, látványában, állagában, ízében része a megszokott választéknak. A képzés során beszélni fogunk a kényes pontokról. Hol követhetünk el hibát, hogy „szennyeződhet" 1-1 fogás olyan alapanyaggal, ami miatt már nem fogyasztható mindenki számára az étel. Milyen alternatív dolgokkal helyettesíthetők ezek az alapanyagok. Hogy lehet beépíteni a kínálatunkban olyan növényi alapú és mentes fogásokat, amely minden vendégük számára érthető és izgalmas lesz.

Vegán ételek a büféasztalon

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Komfortzónán belül: tofurántotta, „sajtmártás", füstölt „kolbászkrém"
  • Egyedi arculati elemek: paraj pestóval töltött polenta, töltött arancini, sonka variációk gyökérzöldségekből

 

Időpont: 2023.11.09. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ZSOLNAY GERGELY

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre