tradicionális portugál konyha

A portugál konyha a rengeteg tengeri alapanyag, hús, zöldség és tejtermék mellett sok fajta fűszert használ. A világ minden tájáról származnak, hiszen a régmúltban a Portugál Birodalom és kereskedelmük behálózta a glóbuszt. Nem csak Portugália kapott a világ többi részéről, ők is erős behatással voltak más nemzetek konyháira. Az indiai vindalo, vagy a japán tempura is portugál ősökkel büszkélkedhet.

Tradicionális portugál konyha

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Zöld leves - Caldo Verde
  • Kacsás rizs - Arroz de Pato
  • Alentajoi kagylós sertés ragu - Carne de Porco à Alentejana
  • Olívaolajban sült polip - Octopus à Lagareiro
  • Narancs tart

 

Időpont: 2022.11.17. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ELCANA BARROS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!