Több, mint köret

Manapság egyre jelentősebb szerepet kapnak a tányérokon a köretek, hiszen ezek adják meg ételünk teljes végső egészét. Sokszor akár már önálló fogásként is megállják helyüket. Az alapanyagoknál a szezonalitás is egyre fontosabbá válik, amiket pedig a megfelelő ízesítéssel, technológiai eljárással akár egy tányéron belül is többféleképpen, izgalmasan és mégis összeillően tálalhatunk.

Több, mint köret

3 szezonális zöldségfajta, fajtánként 1-1 tányér, tányéronként sok-sok variáció.

 

Időpont: 2023.01.18. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ÁDÁM CSABA

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!