Tenger gyümölcsei klasszikusok

A tenger gyümölcsei olyan sokszínűek, változatosak mint a szárazföld gyümölcsei. Rengeteg elkészítési módjuk is van melyekből pár klasszikus kerül a képzésen terítékre. Természetesen az előkészítéstől a tálalásig átvesszük a fontos tudnivalókat, miközben a különböző hagyományos és modern elkészítési technológiák előnyeit-buktatóit is megismerhetik a résztvevők.

Tenger gyümölcsei klasszikusok

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Provence-i polip ragu
  • Töltött tintahal
  • Garnéla ceviche
  • Osztriga variációk

 

 

Időpont: 2022.09.21. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!