Tenger gyümölcsei a grillen

A tenger élővilága rengeteg csodálatos ízű alapanyagot biztosít számunkra. A sok-sok halfajta mellett rengeteg kagylóféle, rákféle, és fejlábú kerül nap mint nap az emberek terítékére.  Karakteres, egyedi ízük és egyedi állaguk, testfelépítésük más-más előkészületet, hőkezelési technológiát igényel. Nagyon sok közülük alkalmas a grillen való elkészítésre is. A képzés során több kiválóan használható módszert is elsajátíthatnak a résztvevők. Természetesen a köretek, kiegészítők sem maradhatnak el, hogy komplett fogásként kóstolhassuk meg az elkészült tengeri finomságokat.

Tenger gyümölcsei a grillen

A képzésen az alábbi ételek készülnek:

  • Polipnyárs, mangó chutney, sült saláta, koriander
  • Tintahal, sült répa, szárított olajbogyó
  • Garnéla fűszervajjal töltve, citrus „tabule”
  • St. Jakab-kagyló, uborka salsa

 

Időpont: 2025.05.15. 9:30 - 15:0

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!