tenger gyümölcsei a grillen

A tavaszi-nyári szezonban talán még kívánatosabbak a tenger gyümölcsei. Grillen, faszén fölött elkészítve finomabbak ezek a
 csemegék. Hozzájuk illő köretekkel ki­egészítve tálaljuk őket. Különleges berendezések nélkül, egy-két konyhai eszköz és a grill segítségével készítünk fogásokat.
Tenger gyümölcsei a grillen

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Polipnyárs, mangó chutney, sült saláta, koriander
  • Tintahal, sült répa, szárított olajbogyó
  • Garnéla fűszervajjal töltve, citrus „tabulé”
  • St. Jakab-kagyló, uborka salsa

 

 

Időpont: 2021.07.20. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő