szezonális zöldségek és gyümölcsök a tányéron

A nyári szezonban bőségesen rendelkezésünkre állnak friss gyümölcsök és zöldségek. Kukoricával, dinnyével úton-útfélen találkozunk. Legtöbbször ugyanúgy fogyasztjuk őket, akárcsak a mangoldot és a vajtököt, pedig igazán sokszínűen tehetnénk. A lehető legjobb elkészítésükhöz, felhasználásukhoz nyújt segítséget maximalizmusával és tudásával Árpád a képzésen résztvevőknek.

Szezonális zöldségek és gyümölcsök a tányéron

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Fókuszban a kukorica
  • Dinnye
  • Mángold
  • Vajtök

 

Időpont: 2021.07.08. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GYŐRFFY ÁRPÁD

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!