spárga ételek határok nélkül

Igazi szezonális sztárétel a spárga. Pár hétig tart csak a szezonja, ezért érdemes ekkor a legtöbbet kihozni belőle. Szerencsére világszerte használják leveshez, főételként, köretnek, párolva, grillezve így változatosan készíthetjük, tálalhatjuk vendégeinknek. Ismerd meg a spárgakészítés csínját-bínját a nagyvilágból.

Spárga ételek határok nélkül

A képzésen az alábbi ételek készülnek:

  • Zöld spárga saláta, citrom kaviár, sabayon dresszing
  • Vaníliával infúzionált spárga sous vide, papírban sült suprême jércemell 
  • Formázott grill zöld spárga spicc, mangalica, burgonyatorta
  • Narancsos-spárgás túrós rétes kehely
  • Maradékok felhasználása: Krémleves, brassói, tésztaétel

 

 

Időpont: 2023.04.26. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!