spárga és szárnyasok

A magyar konyha hagyományaira építve, de a mai trendeknek megfelelő technológiákkal készülnek étkek a képzés során. Könnyen és változatosan, a mindennapi működésben jól használható ötletekkel, receptekkel gazdagodnak a résztvevők. Ez alkalommal a spárga és szárnyasok lesz a fő alapanyag.

Spárga és szárnyasok

A képzésen az alábbi ételek készülnek:

  • Zöld és fehér spárga nyers és kíméletes hőkezelt felhasználása
  • Gyöngytyúk
  • Bébi csirke
  • Fácán

 

 

Időpont: 2022.03.30. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!