A sous vide technológia alapjai II.

A Csidei Tamás által vezetett kurzus második fázisában betekintést kapnak a résztvevők a sous vide technológia tobábbi alapjaiba: élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások. A sous vide előkészítő műveletei gyakorlatban, gyümölcsök és bőrős húsok hőkezelése vákuum alatt.

Sous-vide technológia alapjai II.

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Gyümölcsök tartósítása vákuum alatt, Bőrös húsok hőkezelése vákuum alatt
  • Bőrös lazac sous vide céklával, Kacsamell savanyított gyümölcsökkel
  • Császárhús szarvasgombás csicsókapürével

 

Időpont: 2021.11.24. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: CSIDEI TAMÁS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezem!