Sertéshús a magyar bisztróban

A sertéshúsból készült ételeknek a hétköznapi és ünnepi étkezéseink között is jelentős szerepe van. Fontos ásványi anyag, zsír-, fehérje- és vitaminforrásunk. A jó minőségű, sovány sertéshús vagy a mangalicahús zsír és koleszterin tartalma egyaránt alacsony ezért ötletesen, trendeknek megfelelően felhasználva továbbra is népszerű a disznótorostól a csúcsgasztronómiáig. Egy modern bisztró sertéshúsból készült fogásainak elkészítését adja át tapasztalt séfünk.

Sertéshús a magyar bisztróban

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2023.03.02. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: HARASZTI ZSOLT

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!