Az ősz termései

Az ősz termései a tányéron. Legyen az kerti zöldség, vagy az erdő, mező alapanyaga, az év egyik legszínesebb időszaka a természet inspirálta séf szemén keresztül. Főszerepben a kacsamáj, az őszi erdő, a gombák, a csicsóka és a káposzta, az ősz markáns és mély ízei modern formában.

Az ősz termései

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Kacsamáj, lecsó, kalács
  • Savanyúkáposzta-leves, disznótoros
  • Szarvas, zeller, fenyő, erdei gombák
  • Csicsóka, kakukkfű, szőke csokoládé

 

Időpont: 2021.10.05. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: FARKAS RICHÁRD

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezem!