nyár a bisztrókonyhában

Vétek lenne, ha konyhánk kínálatát nyáron nem a frissen termett, változatos zöldségekre építenénk. Mivel a hónapok folyamán egymás után bújnak elő a földből, élhetünk mindig a legfrissebbel. Ezek tápanyagtartalma, vitamintartalma amúgy is megfelel annak, amire szervezetünknek éppen szükseg van. Hogy hogyan készítsük el őket, hogy értékes tápanyagaik ne vesszenek el és primőr ízeiket is a legjobban kiemeljük áll kurzusunk középpontjában.

Nyár a bisztrókonyhában

3 fogás a legfrissebb szezonális alapanyagokból

 

Időpont: 2023.06.22. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: HARASZTI ZSOLT

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre