Modern magyar konyha (fókuszban a tészták)

A magyar konyha hagyományaira építve, de a mai trendeknek megfelelő technológiákkal készülnek étkek a képzés során. Könnyen és változatosan, a mindennapi működésben jól használható ötletekkel, receptekkel gazdagodnak a résztvevők. Ezen a képzésen a klasszikus tészták kerülnek terítékre zöldségekkel, gyümölcsökkel.

 

 

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Kalács/rétes/arany galuska vaníliával, gyümölcsökkel, zöldségekkel

 

Időpont: 2020.02.18.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem