mediterrán fogások sous-vide technológiával

A mediterrán ízeket rengetegen kedvelik. A sous-vide technológiát ezeknél az ételeknélis kiválóan lehet használni, de körültekintőnek kell lenni közben. Az eljárásról teljes körű képet kapnak a jelentkezők, hogy jól alkalmazhassák.



A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Nyúlgerinc, vajas karalábé, vaníliás karotta
  • Bazsalikomos borjúszűz sonkarizottóval
  • Báránybordák mentás borsópürével és kávémártással

 

 

Időpont: 2020.09.09.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
CSIDEI TAMÁS

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!