MANGALICA MODERN KÖNTÖSBEN

A magyar konyha egyik emblematikus alapanyaga a mangalica. A tradicionális disznóvágás ízei és a mangalica legnemesebb részei szofisztikált és modern éttermi formában a tányéron. Mangalica, ahogy az őriszentpéteri Pajta séfje készíti.

Mangalica modern köntösben

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Mangalicamáj, dödölle, hagyma, tejföl, szalonna
  • Cigánka, kovászos uborka, kenyér, mustár, sör
  • Mangalicakaraj, füstölt szalonna, tarhonya, savanyú káposzta
  • Túrós-almás-homoktövises rétes

 

 

Időpont: 2022.04.05. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: FARKAS RICHÁRD

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre