kovászolás, savanyítás, fermentálás és friss saláta dresszingek

A kovászolást, savanyítást, fermentálást már dédanyáink is előszeretettel használták a nyári bőségben az alapanyagok tartósítására. Manapság már ételeink, salátáink részeként is előszeretettel használjuk. A képzés során végigvesszük a különböző technológiákat, néhány salátadresszinget a mai modern konyhának megfelelően.
Savanyítás

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Kovászolt retek-répa-főzelék
  • Kojival érlelt zöldségek
  • Savanyított gomba-uborka saláta
  • Feltét lassan sült császár

 

 

Időpont: 2021.05.27. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő