Konyhatechnológiák alacsony hőmérsékleten

Az alacsony hőmérsékleten való hőkezelési módok kímélően hatnak az alapanyagok ízére, aromáira, de mégis puha, omlós állagot kapunk használatukkal. Manapság a hagyományos konfitálás, abálás mellett előtérbe került a sous-vide technológia is. Természetesen nem mindegy, hogy milyen alapanyagokhoz melyikeket és hogyan használjuk. A képzés során megismerheti mindenki ezen hőkezelési módok fortélyait használatuk előnyét, esetleges buktatóit.

Konyhatechnológiák alacsony hőmérsékleten

A képzés során használt gépek, eszközök: sous-vide, thermomix, pacojet, thermo szifon

 

 

Időpont: 2025.11.11. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre