Kacsa- és libamáj

Győrffy Árpád nemzetközi és hazai tapasztalatait felhasználva mutatja be a közkedvelt szárnyasok legnemesebb belsőségéből készíthető ételvariánsokat. A kurzuson bemutatásra kerül, hogy a kacsa- és libamáj, mint önálló vagy fő fogás, milyen változatokban kerülhet a tányérokra.

Kacsa- és libamáj az asztalon

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Kacsamáj terrine
  • Zsírjában sült máj
  • Serpenyőben sült máj
  • Libamáj „Gerbeaud”

 

Időpont: 2023.02.07. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GYŐRFFY ÁRPÁD

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre