húsok egészben sütve

Az éttermi ajánlat egyik közkedvelt étele az egészben sült húsok, melyek több órán keresztül, alacsony hőmérsékleten készülnek. Galgóczi Gábor Séf tréningjén különböző húsokból és húsrészekből készült pecsenyék kerülnek bemutatásra, a hozzájuk illő szezonális köretekkel és modern mártásokkal. A résztvevők hasznos praktikákat kapnak az alapanyagok gazdaságos felhasználásáról.

Húsok egészben sütve

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Hátszín bernaise mártással
  • Szarvascomb meurette mártás
  • Sertéstarja magos mustár mártással
  • Pulykamell sonka gribiche mártással
  • Csontos borjúkaraj szalmában sütve, cékla jus-vel

 

 

Időpont: 2022.03.10. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre