halak, tenger gyümölcsei a grillen

A nyári szezonban talán még kívánatosabbak a halak és a tenger gyümölcsei. Grillen, faszén fölött elkészítve finomabbak ezek a csemegék. Hozzájuk illő köretekkel kiegészítve tálaljuk őket. Különleges berendezések nélkül, egy-két konyhai eszköz és a grill segítségével készítünk fogásokat.

A kurzus során a következő ételek készülnek:


  • Polipnyárs, mangó chutney, sült saláta, koriander
  • Tintahal, sült répa, szárított olajbogyó
  • Garnéla fűszervajjal töltve, citrus „tabule”
  • St. Jakab-kagyló, uborka salsa
  • Durbincs egészben sütve, tökmagmajonéz, sült zeller

 

Időpont: 2020.08.11. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

 

JELENTKEZÉS:

gasztroakademia@metro.co.hu

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!