halak, tenger gyümölcsei a grillen
A nyári szezonban talán még kívánatosabbak a halak és a tenger gyümölcsei. Grillen, faszén fölött elkészítve finomabbak ezek a csemegék. Hozzájuk illő köretekkel kiegészítve tálaljuk őket. Különleges berendezések nélkül, egy-két konyhai eszköz és a grill segítségével készítünk fogásokat.
A kurzus során a következő ételek készülnek:
- Polipnyárs, mangó chutney, sült saláta, koriander
- Tintahal, sült répa, szárított olajbogyó
- Garnéla fűszervajjal töltve, citrus „tabule”
- St. Jakab-kagyló, uborka salsa
- Durbincs egészben sütve, tökmagmajonéz, sült zeller
Időpont: 2020.08.11.
9:30 - 15:00
Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.
Oktató: GÁLICZ ISTVÁN
A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő