Bisztrókonyha: az ősz termései

A modern francia bisztrók szellemiségét követi képzésünk: egyszerű ételek, szezonális alapanyagokból, kitűnő ízekkel! A hagyományos magyar konyhára is építhetünk bisztró kínálatot. Egy-egy klasszikus fogásunkat szezonálisabbá, egyedibbé tehetjük a szükséges technológiai tudással és megfelelő fantáziával. A képzés az őszi alapanyagkínálatra épül, hiszen ez az egyik legelkerülhetetlenebb kitétele a bisztrókonyhának, a folyamatos megújulás mellett!

Bisztrókonyha: az ősz termései

Három fogás a legfrissebb szezonális alapanyagokból.

 

Időpont: 2024.10.10. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: HARASZTI ZSOLT

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre