Bisztrókonyha az ősz jegyében

A modern francia bisztrók szellemiségét követi képzésünk, egyszerű ételek, szezonális alapanyagokból, kitűnő ízekkel! A hagyományos magyar konyhára is építhetünk bisztró kínálatot. Egy-egy klasszikus fogásunkat szezonálisabbá, egyedibbé tehetünk a szükséges technológiai tudással és a megfelelő fantáziával. A képzés az őszi aktuális alapanyag kínálatra épül, hiszen ez a talán legelkerülhetetlenebb kitétele a bisztró konyhának, a folyamatos megújulás mellett!

Bisztrókonyha az ősz jegyében

Három fogás a legfrissebb szezonális alapanyagokból.

 

Időpont: 2025.09.22. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: HARASZTI ZSOLT

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre