BBQ és grill marhahúsok

A BBQ és grill marhahúsok elkészítése mesteri szintű precizitást és szakmai tudást igényel. A húsok helyes kiválasztása – legyen szó márványos steakekről vagy lassú füstölésre alkalmas szegyről – alapvető fontosságú. A precíz pácolás, az optimális hőmérséklet és a sütési technikák pontos alkalmazása garantálják az ízletes, professzionális eredményt. Az ideális sütési idő és a hús pihentetése kulcsszerepet játszanak az állag és az ízvilág tökéletesítésében. Ezek az ételek nem csupán látványosak, de élményt is nyújtanak – legyen szó fine dining fogásokról vagy egy exkluzív grillmenüről.

BBQ és grill marhahúsok

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • tépett marhanyak taco, chimichurri
  • tomahawk steak, jaked potato, coleslaw
  • hátszínnyárs, grill zöldség

 

Időpont: 2025.03.25. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: NÉMETH TAMÁS

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!