Tenger gyümölcsei a grillen

A téli időszakban is grillezhetünk, hiszen nem kell egész napot a teraszon tölteni egy garnéla vagy egy tintahal elkészítése miatt. Talán faszén fölött elkészítve a legfinomabbak ezek a csemegék. Hozzájuk illő köretekkel kiegészítve tálaljuk őket. Különleges berendezések nélkül, egy-két konyhai eszköz és a grill segítségével készítünk kiváló fogásokat.

Tenger gyümölcsei a grillen

A KÉPZÉS MEGTELT!

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Polipnyárs, mangó chutney, sült saláta, koriander
  • Tintahal, sült répa, szárított olajbogyó
  • Garnéla fűszervajjal töltve, citrus „tabulé”

 

 

Időpont: 2023.06.22. 18:00 – 22:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: bruttó 24 990 Ft/fő