McCain hasábburgonya

McCain hasábburgonya

Kápráztassa el vendégeit a McCain csúcskategóriás burgonyájával

Surecrisp Home style

Most 3 csomag vásárlása esetén +1 csomagot adunk ajándékba.

 

Próbálja ki a 🍟#McCain új SURECRISP HOME STYLE🍟 hasábburgonyáját, amely egyedi, szabálytalan vágásának és rusztikus megjelenésének köszönhetően olyan, mint a házi készítésű hasábburgonya. Rendkívüli a héjának, a házias kinézetének, a szabálytalan vágásának és a láthatatlan bevonat biztosította ropogósságának köszönhetően.👌 Nagyszerűen illik burgerekhez 🍔 és minden máshoz is. Ráadásul hosszabb ideig meleg marad, és tökéletesen ropogós a zárt csomagolásban is. Elvitelre vagy kiszállításra optimalizálva!

Egyedi innovatív Surecrisp bevonat, 20 percig ropogós és meleg marad akár elviteles dobozban is.

✅ Szeretne többet megtudni? 👉 http://bit.ly/HomeStyleHU

Használja a csúcsminőségű McCain termékeket a vendégei folyamatos elégedettségéhez. McCain Pickers harapnivalók, állandó magas minőség. Inspirációk megtekinthetők weboldalunkon.

www.foodservice.mccain.hu vagy Facebookon https://www.facebook.com/McCainFoodserviceHU

A magyar éttermek hosszú hónapok után kinyitották kapuikat, és fogadják a vendégeket!

Dobja fel a menüt, és lepje meg vendégeit valami újjal a McCain kínálatából.✨ Kivételesen ízletes termékek, amelyek nem igényelnek különösebb előkészítést, gyorsan készen vannak, és növelik a bevételét! Nyújtson különleges gasztronómiai élményt ügyfeleinek, legyen nagyszabású a magyar vendéglátás megnyitása!

Kövesen minket hogy napra kész lehessen újdonságainkkal, inspirációinkkal, valamint különleges termékeinket is nyomon követheti weboldalunkon, Facebookon vagy Instagramon is. 

https://www.facebook.com/McCainFoodserviceHU

www.foodservice.mccain.hu