Lactalis

Lactalis

Laktózérzékenységgel éli a mindennapjait? Akkor válassza a MinusL termékeit!

Önnek sem kell lemondani a kávéfogyasztás krémes, de mégis könnyed élményéről, hiszen a MinusL kávétejszínjei laktózmentesek, így könnyen indulhat velük a napja! Amennyiben egy kis desszertet is megkívánna a kávé mellé, vagy akár anélkül, a MinusL csokoládés és vaníliás pudingjai jelentik a tökéletes választást egy könnyed, laktózmentes kényeztetéshez.  Látogasson el Metro áruházainkba országszerte és ismerje meg a MinusL prémium minőségű termékeit!

A MinusL hitvallása a következő öt pilléren alapul:

 

ÉLVEZET

A MinusL te(l)jes élvezetet nyújt azok számára is, akiknek gondot okoz a hagyományos tejtermék fogyasztása, azok laktóztartalma miatt. A MinusL célja, hogy megteremtse mindenki számára a tejtermék fogyasztás élményét. A MinusL termékei ízletesek, de mégis gond nélkül fogyaszthatók.

SZABADSÁG

A MinusL biztosítja a szabadságérzetet, hogy minden tejterméket kiélvezhessen Ön is szabadon, korlátozások nélkül. Tapasztalja meg a laktózmentes MinusL világát, próbálja ki a MinusL kávétejszíneket, illetve a MinusL pudingokat is!

LAKTÓZMENTES

A MinusL egy olyan márka, amelynek kizárólag laktózmentes termékei vannak. A MinusL olyan tejtermék márka, amelyben feltétel nélkül megbízhat!

PRÉMIUM

A MinusL márka célja, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a fogyasztói számára!

HITVALLÁS

A MinusL-nél úgy gondoljuk, hogy a laktózmentesség és a tejtermékek valódi íze nem két külön létező fogalom, hiszen a MinusL termékek által a tejtermékek valódi ízét élvezheti! A MinusL az élet és a tejtermékek maximális élvezetét képviseli.

 

MinusL termékek:

  • MinusL kávétejszín 10x10g
  • MinusL üveges kávétejszín 10% 165ml
  • MinusL puding, csokoládés és vaníliás ízben 4x125g