Président sajt

Président sajt

ÉLETRE VALÓ ÍZÉLMÉNY AZOKNAK, AKIK SZERETIK ÁTÉLNI A PILLANATOT

A Président nemzetközileg is jól ismert márka, amelynek fő célkitűzése, hogy a tejtermékek legjavát kínálja a magyar piacon.

Hiszünk benne, hogy a megfelelő összetevőkkel egy hétköznapi étkezés is felejthetetlen és izgalmas lehet.

 

Krémesen puha Président camembert

Eredetét tekintve a camembert az azonos nevű normandiai faluról elnevezett világhírű francia lágy sajt. A fehér nemespenész réteg alatt textúrája lágy és krémes. Ízvilága egyszerre fás és gyümölcsös jegyeket is tartalmaz, és az érlelési folyamat előrehaladtával egyre krémesebb és lágyabb állaggal bír.

Kóstoljon bele a Président Camembert sajtok krémesen lágy textúrájába. Fogyaszthatja szendvicsen,de tökéletes sajttálakhoz, salátákhoz, rántva, grillezve vagy roston sütve is. A METRO áruházaiban a natúr változat mellett diós és zöldfűszeres verzióban is kapható.

 

Lágyan omló Président kecskesajt

A kecskesajtnak legnagyobb hagyománya Franciaországban van, de széles körben fogyasztják hazánkban is. Textúrája leginkább a camembert sajtokéhoz hasonlít, de formájában és ízvilágában eltér. Állaga az érleléstől függően lehet lágy és krémes, vagy éppen kemény, íze jellegzetes és karakteres.

Ízleld meg a Président ízletes kecsketejből készült La Buche de Chevre sajtkülönlegességét. A kecskesajtokra jellemző pikáns ízével nem csak a kecskesajt kedvelőket ejti rabul. A külső nemespenész réteg alatt lágy kecskesajt található, amely tökéletes feltétje lehet szendvicseknek, toastoknak, emellett különlegessé varázsol bármilyen sajttálat és salátát is.

 

Éld jóízűen az életet!