Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Rioba - Több mint kávé

A Rioba több, mint kávé: kiszámítható minőség és elegancia

A kávé ma már sokkal többet jelent egy jó erős feketénél. A kávézás hagyomány, szertartás, társasági program. Egyeseknek már-már életstílus, másoknak egy meghitt pillanat. 

Van, aki tej nélkül issza, mások habosan. Van, akinek a kávé koffeinmentes, másoknak dupla. Egy biztos, jó kávét inni kiváltság. Jó kávét készíteni pedig művészet.

Ezektől a gondolatoktól vezérelve állítottuk össze sajátmárkás Rioba termékcsaládunkat, melyek kizárólag a METRO áruházakban kaphatóak.A METRO Professional kiegészítői, eszközei és berendezései speciális, szakmai szükségleteket elégítenek ki. Szakemberek fejlesztették, szakemberek számára: a praktikus, megbízható és hatékony termékek kiválóan teljesítenek – legyen szó bármilyen munkavégzésről!

Rioba Bronz
Rioba Silver
Rioba Gold
Rioba Platinum
Rioba kávé
Ma már tapasztalt, nagy szakértelemmel rendelkező pörkölő-mesterek foglalkoznak azzal, hogy a nyers kávébabokból elővarázsolják a különleges aromákat, az egyedi ízeket. A hőmérséklet és a pörkölési idő változtatásával ugyanabból a nyersanyagból teljesen eltérő karakterű kávékat kaphatunk.

A Rioba kávé íze a siker titka

A kávék pörkölése több száz éves hagyományok szerint Olaszországban történik. A Rioba kávét viszonylag sötétre pörkölik, amitől az íze sokkal fűszeresebb és egyedi csokoládé hangulata van, illatában is érzékelhető az édesség. A legkorszerűbb technológia és minőség-ellenőrzési rendszer gondoskodik arról, hogy ezt az egyedi ízt minden Rioba kávébab tartalmazza.

A legmodernebb elvárásoknak megfelelő szakszerű csomagolási eljárásnak és speciális aromatartó, szelepes csomagolásának köszönhetően a Rioba kávé a pörkölést követően még hónapokig megőrzi kellemes aromáját.

Érvek a Rioba kávé mellett

  • A Rioba kávékat folyamatosan megtalálják polcainkon. Nincs minimum értékhatár, sem kötelezően megvásárolandó mennyiség.
  • Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött, megbízható és állandó minőség.
  • Mindig kedvező, a kínált minőséghez viszonyítva a piacon rendkívül versenyképes ár.
  • A különböző keverékek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját ízlése és vendégei számára legmegfelelőbb íz-összetételt.
  • Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy jó áron és állandó kiváló minőségben jussanak hozzá a kiegészítő, porciós termékekhez is. A cukor, a tejszín, a méz és még számos Rioba termék elegáns csomagolásban, praktikus kiszerelésben, ellenőrzött bel-tartalommal, auditált gyártóktól található meg áruházaink polcain.
  • Vevőink folyamatos visszajelzései alapján kínálatunkat kiegészítettük koktélszirupokkal, teákkal és további porciós termékekkel (mini vaj, margarin, dzsemek stb).
Rioba Latte

Rioba Termekek

Ez nem csak a kávé - Rioba teák

A teázás meghitt és meleg pillanatait az ősi Kína hagyta örökségül az utókorra. 

Ma már a gondosan válogatott és szárított tealevelek mellett gyakran gazdagítják 
az ízeket különféle gyümölcsökkel vagy egyéb növényekkel akár olajokkal, fűszerekkel is. Azonban a teázás ősi szertartása mit sem változott, a forró, illatos ital elfogyasztásának perceiben egy kicsit mindig megáll az idő, kitisztulnak 
a gondolatok és feltöltődik az életerő.

A METRO gazdag választékot nyújt át a teázás híveinek, hogy kedvükre válogathassanak kedvenceik és néhány különlegesség között.

Rioba a legnépszerűbb tea fajtákat importálja a világ különböző részeiből. A fekete, zöld és gyümölcs fajták fogyasztása során a vendégek megtapasztalják a finom és vizuálisan is szép teák pompás ízét és illatát.