Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Termék információ

Kedves Vásárlónk,

Tájékoztatjuk, hogy az alábbi weboldal célja, egy részletes, az EU-s jogszabályoknak megfelelő termék információ a METRO Sajátmárkás mosószerekről, fagyálló folyadékokról, légfrissítőkől és az energiatakarékos izzókról. Felhívjuk figyelmét hogy a weboldalon internetes termékrendelésre nincs lehetőség.

Termékkatalógus

Bővebb információt talál, az alábbi márkanevekre klikkelve: 

aro
A METRO Csoport megbízható minőségű Sajátmárkája az Aro. A választék minden egyes terméke megfelel a jogi, termékminőségi és minőségbiztosítási előírásoknak.

További információért az Aro termékekről válasszon az alábbi termék kategóriák közül:

Mosószerek
Horeca-Select
Horeca Select – Profi konyháknak fejlesztve.

Horeca Select a METRO Csoport Sajátmárkája, melynek termékválasztéka kifejezetten a profeszionális séfeknek szól. Széles választékunkkal mely több mint 2500 Food és Nonfood termékből áll a profi konyhák mindennapi munkájához szükséges eszközöket és alapanyagokat biztosítjuk. Tisztítószer választékunk megfizethető és hatékony megoldást kínál vásárlóinknak, hogy a higiéniai előírásoknak megfeleljen.

Minden egyes termékünket szakértő partnereink bevonásával fejlesztettük. Továbbra is mindent megteszünk hogy biztosítsuk a termékek elérhetőségét, megfelelő minőségben és versenyképes áron.

További információért az Horeca Select termékekről válasszon az alábbi kategóriák közül:

Mosószerek
Metro-Quality

Mosószerek                                                        

További információ METRO Cash & Carry-ről, klikkeljen ide www.metro.hu