pick rákóczi szalámi

Pick téliszalámi

Magyarország egyik legerősebb márkájaként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, akik számára termékeinket előállítjuk, környezetünkért és a közösségért, melyben működünk.


Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legfinomabbak legyenek, hogy általuk az édesanyák nap mint nap olyan finom ételeket készíthessenek családjuknak, mellyel szerető gondoskodásukat kifejezhetik.

 

Gyártási tevékenységünk során működtetett szigorú minőségirányítási– és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk, több, mint másfél évszázados tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint a minőség iránti töretlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink ne csak ízletesek, de a vevői-fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljenek.

 

A PICK Rákóczi szalámi gondosan előválogatott alapanyagok, egyedi fűszerek hozzáadásával, hagyományos, bükkfa füstöléssel és hosszú érlelési eljárással készülő szalámi. Magas minőségű termék, mely a kellemesen füstölt íz és a nemespenész-bevonat aromájával kiegészülve válik igazi csemegévé. Jelenleg a PICK Rákóczi szalámi csemege, paprikás és csípős variánsban elérhető.

 

Válassza Ön is a magas minőségű PICK szalámi termékeinket!

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás