Zalai hagyományok a mai konyhában

A zalai hagyományok gazdag ízvilága és egyedi konyhai technikái különleges helyet foglalnak el a magyar gasztronómiában. Ezen a képzésen lehetőség nyílik megismerni, hogyan éleszthetjük újra ezeket a hagyományokat a modern éttermek konyhájában. A résztvevők betekintést kapnak a helyi alapanyagok kreatív felhasználásába, a tradicionális receptek újragondolásába, miközben a korszerű technológiák alkalmazását is elsajátítják. Ideális választás mindazoknak, akik szeretnék ötvözni a hagyományos ízeket a mai konyhaművészeti trendekkel.

Zalai hagyományok a mai konyhában

A KÉPZÉS ELMARAD!

A képzés során az alábbi ételek készülnek:

  • vargányaleves, hajdina, barnavaj-hab, kerek-perec
  • dödölle, tavaszi hagymák, szalonna, tejföl
  • kukoricamálé, szilva, fehércsokoládé

 

Időpont: 2025.03.12. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: FARKAS RICHÁRD

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő