Vendégváró falatok

Manapság egyre elterjedtebb, hogy egy esemény során vendégeink minden fogást szeretnének megkóstolni és elvárják, hogy színes választékkal kínáljuk őket. Lehetnek ezek falatnyi, vagy akár kis tányérnyi étkek, amelyeket bátran építhetünk a magyar konyha klasszikusaira. Hosszú évek során szerzett kitűnő rutinjait osztja meg a résztvevőkkel az oktató a képzés során.

Vendégváró falatok

Ízelítő a korábban készült fogásokból:

  • Mini lángos füstölt pisztránggal és tápióka kaviárral
  • Szárnyasmájgaluska, relish, petrezselyem piskóta 
  • Padlizsánkrém, sült túró, inverz tojás
  • Rakott malacfej smørrebrød kocsonyájával

 

Időpont: 2024.10.28. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VARJU VIKTOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre