vegán és mentes desszertek

Vegán, diabetikus vagy mentes, sokaknak komoly gond egy étteremben. A vendégnek, hogy mit tud választani, a vendéglátónak pedig, hogy mit tud kínálni. Mai felgyorsult világunkban sok szélsőségnek kell megfelelni egy étteremben, és talán a legnehezebb a desszert. Erre a témára kínálunk kreatív megoldásokat kurzusunkon.

Vegán és mentes desszertek

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Lúdlábtorta (vegán és gluténmentes)
  • Vegán „tejcsokoládé” mousse körtekompóttal, fahéjas morzsával (vegán és gluténmentes);
  • Zacher (glutén- és cukormentes)
  • Mangós chiamagos tápióka puding (vegán, glutén- és cukormentes)

 

Időpont: 2024.05.02. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre