tengeri halak

A halak ősidők óta az emberiség élelmiszerének számítanak. Igaz, hogy a tengeri halak nem számítanak őshonosnak hazánkban, de a kereslet folyamatosan nő utánuk. Az édesvízi halakhoz képest változatosabbak méretüket, formájukat, ízüket, és húsuk szerkezetét tekintve is. Előkészítésük, darabolásuk, formázásuk, hőkezelésük sokrétű tudást igényel. A magas színvonalú eredmény eléréséhez nyújt segítséget az előadó a saját tudásának megosztásával.

Tengeri halak

Az oktatáson a METRO halpultjának legfrissebb halaiból készülnek ételek a bisztró konyha jegyében.

 

Időpont: 2025.05.14. 9:30 - 15:0

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: HARASZTI ZSOLT

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!