tavaszi "főzelékek és feltétek"

A főzelékek igencsak megosztóak a régi menzás emlékeink miatt. Ellenben a mai trendeknek és technológiáknak megfelelően elkészítve még azoknak is örömet okozhatunk, akik nem kedvelik a fő jelleget adó alapanyagot. A klasszikus magyaros főzelékeken felül a tankönyvekből ismert egyéb módozatok is lehetnek inspirációs alapok. A feltétek is bőven túlmutathatnak a megszokott virslin, pörköltön. Kitűnő párosításokat alkothatunk, amelyek megfelelő odafigyeléssel tálalva bármelyik modern étterem választékában megálljak a helyüket.

Tavaszi "főzelékek és feltétek"

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Burgonyafőzelék-variáció
  • Vegán csicseriborsó-főzelék mogyoróvajjal 
  • Tavaszi főzelék skót véres hurkás tojással

 

 

Időpont: 2024.04.03. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VARJU VIKTOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre