Tányérdesszertek

Jó desszertet, de hogyan? Gyakran hangzik el ez a kérdés az éttermekben. Nehezítő tényező, amikor nincs cukrászunk, és a nem erre specializálódott szakácsnak kell megalkotnia a menü fontos részét képező utolsó fogást. Kurzusunk ebben ad segítséget: megismerkedhetsz az éttermi körülmények között is elkészíthető különféle tányérdesszertekkel. Mindezt profi iránymutatással.

Tányérdesszertek

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Csokoládétextúrák
  • Maracujás piskóta citrusos cremeux-vel
  • Sacher sárgabarackvelővel

 

Időpont: 2022.10.04. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!