szőrmés vadak

Agancsosok, tülökszarvúak, vaddisznók, nyúlfélék, ezek mind a szőrmés vadakhoz tartoznak. Húsuk kevesebb zsírt, több omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint háziasított társaiké. Természetes életmódjuknak köszönhetően több vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak. A kisebb zsírtartalom ugyanakkor kihívást is jelenthet elkészítésükre. Előadó séfünk lelkes rajongója a vadaknak a vadászattól kezdve az ételek modern tálalásáig, így teljeskörű rálátása van a témára.

Szárnyas étkek

A képzés során az alábbi ételek készülnek:

  • Sült szarvas gerinc, zelleres körtepüré, szilvás jus
  • Sous-vide őzgerinc, karotta, sütőtök
  • Erdei gombás vadraguleves, borókás szarvas ballotine

 

Időpont: 2023.11.20. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: KOVACSICS ISTVÁN

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre