Szilveszteri malacságok

Újévkor kiemelt szerepet kapnak a malachúsból készült ételek, hiszen úgy tartják, hogy a malac előtúrja a szerencsét. Természetesen nemcsak ilyenkor ellenállhatatlan a szájban szétolvadó, lágy hús és a ropogósra sült bőr. A kurzus során betekintést nyerhetünk egy egész malac bontásába és kreatív elkészítésébe, valamint a lencsék és babok színes felhasználásába.

Szilveszteri malacságok

IDŐPONT VÁLTOZÁS!

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Malac ropogós 5 bab salátával
  • Malacfej carpaccio tökmag dresszinggel
  • Tárkonyos lencsés malacleves
  • Ropogós bőrű malactekercs mustáros lencseraguval
  • Süldő karaj gruyère sajtos rétegzett burgonyával, sült hagymás búzasörmártással

 

Időpont: 2024.12.04. 9:30 - 15:00 (eredetileg 2024.11.28.)

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre