spárga és eperfelhasználási javaslatok

A spárga és az eper igazi tavaszi szezonális alapanyagunk. Csodálatos fogásokat készíthetünk belőlük külön-külön és kombinálva is. Természetesen nem árt hozzá a megfelelő tudás, hogyan készíthetjük el, és mikkel párosíthatjuk.
Spárga és eperfelhasználási javaslatok

A KÉPZÉS ELMARAD!

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Könnyű tavaszi saláta spárgával, eperrel és bodza dresszinggel
  • Spárgaleves
  • Grillezett zöldspárga buggyantott tojással és medvehagymás fűszersalátával Eper-bodza desszert

 

 

Időpont: 2021.05.13. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GYŐRFFY ÁRPÁD

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő