Pékáruk az étteremben

Kenyérsütés az étteremben vagy otthon, de hogyan? Hogy tud a kenyerünk mindennap ugyanolyan jó lenni? Mi a különbség a lisztek között? Mi a kovász? Mi az anyatészta? Hogyan lesz jó lassú és gyors érleléssel a tésztánk? Ezekre a kérdésekre kapunk választ kurzusunkon a kenyerek színes világából.

Pékáruk az étteremben

A képzés során elkészülő ételek:

  • Kovászok, anya tészták, hibrid technológiák
  • Briós
  • Rozsos csiga
  • Toast kenyér
  • Party zsömle
  • Sörös magvas vekni
  • Baguette
  • Foccacia

Időpont: 2025.04.29. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre