Olasz pékáruk a pizzán túl - kétnapos képzés

A pizza méltán vált világszerte elterjedtté, ám nagyon sok kiváló olasz péktermék is létezik, melyek közül néhány már nálunk is ismert és közkedvelt. Az éttermek asztalain gyakran találkozhatunk a ciabattával és a focacciával, melyeknek több változata is létezik Olaszországban. A képzés során a klasszikus olasz pékáruk és kenyérfélék kerülnek fókuszba. Mivel a képzés kétnapos, így a résztvevők az elkészítési folyamatot az elejétől a végéig elsajátíthatják.

Olasz pékáruk a pizzán túl

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • ciabatta
  • focaccia
  • klasszikus olasz kenyérfélék

 

Időpont: 2024.10.15-16. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: MÁK TAMÁS

 

A képzés ára: 39.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre