Modern magyar konyha: fókuszban a szárnyasok

Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nemcsak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat. Séfünk a tréningen bemutatja a csirkebontást és -darabolást, a csirkerészek gazdaságos felhasználhatóságát (mellsupreme, szárny, comb), valamint a szárnyasalaplevek és mártások (csirke jus) készítését.

Modern magyar konyha: fókuszban a szárnyasok

IDŐPONTVÁLTOZÁS

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Gödöllői csirkemell supreme
  • Töltött paprikás csirkecomb tekercs, spaetzle
  • Konfitált csirkeosztriga, spenótos-diós ravioli, gombaszósz
  • Csirkeszárny supreme salátával

 


Időpont: 2021.12.15. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezem!